JCC Competitie E Jeugd

Het nieuwe seizoen begint voor de jeugd van De Zwarte Pion gelijk met een spannend toernooi. Op Zaterdag 18 september gaat de JCC (Jeugd Club Competitie) van start met het kampioenschap van de Leidse Schaakbond voor teams (viertallen) van de E categorie (t/m 10 jaar). Dit toernooi is tevens het kwalificatie toernooi voor de landelijke halve finale van de JCC op 2 oktober 2021. De deelnemende teams spelen dus voor de titel en voor plaatsingsbewijzen voor het Nederlands Kampioenschap. Er zijn 3 startbewijzen namens de Leidse Schaakbond voor de landelijke JCC-E.

Op verzoek van de Leidse Schaakbond zal schaakvereniging De Zwarte Pion dit toernooi organiseren. Er wordt gespeeld in onze vertrouwde locatie ’t Poelhuys, Vivaldistraat 4 in Lisse. Het toernooi begint om 13:00. Begeleiders kunnen in tegenstelling tot vorig jaar ook gewoon naar binnen. De speeltijd is 10 minuten per persoon, per partij + 10 sec. extra tijd per zet. Het toernooi zal rond 17:00 zijn afgelopen. De prijsuitreiking volgt direct na de laatste partij.

Een mooie thuiswedstrijd voor de jeugd van De Zwarte Pion. De vier sterkste spelers van onze vereniging t/m 10 jaar zullen er ongetwijfeld alles aan doen om zich de kwalificeren voor de halve finales van het NK.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close