Titelstrijd begonnen

De keizercompetitie zit erop bij De Zwarte Pion. De vier spelers die bovenaan in deze competitie zijn geëindigd zullen in een dubbelrondige vierkamp gedurende de rest van het seizoen strijden om het kampioenschap van De Zwarte Pion en de winnaar mag zich uiteindelijk de beste schaker van Lisse noemen. Joost van Hal, Guus van Dijk, Fred van Randen en Dennis Bouwmeester bleken dit seizoen de vier sterkste spelers in de reguliere competitie. Fred eindigde op de eerste plaats op de voet gevolgd door resp. Dennis, Guus en Joost. In de eerste ronde maakte Fred zijn eerste plaats in de reguliere competitie meteen waar door meervoudig kampioen Guus gelijk op een nul te trakteren. Outsider Dennis Bouwmeester verraste Joost van Hal en gaat met een vol punt samen met Fred aan de leiding. 

Het overige veld strijdt in een finale competitie voor een overwinning om de titel Best of the Rest waarbij er ook gestreden wordt om een prijs voor de best geklasseerde speler met een rating onder de ELO 1500. Er zullen in totaal zes finale ronden worden gespeeld en dan is er natuurlijk nog de slotavond. Bovendien moet het eerste team ook nog een aantal competitie wedstrijden spelen, daarom zullen drie van de zes vierkamp ronden aan het begin van het volgende seizoen gespeeld moeten worden.

De uitslagen van de finaleronde en de finale vierkamp zijn terug te vinden in het menu interne competitie.

Een gedachte over “Titelstrijd begonnen

  1. Piet van de Griendt 23 juni 2022 — 10:01

    wat een ontzettend leuke verslagen met foto’s !! Chapueau voor wie dit gedaan heeft.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close