De Zwarte Pion schaakt weer!

Er kan weer worden geschaakt bij De Zwarte Pion in Lisse. Ook ’t Poelhuys in Lisse moest de afgelopen weken hun deuren sluiten vanwege de huidige lockdown maatregelen. Na de onlangs afgekondigde versoepelingen lieten de schakers er geen gras over groeien. Negen spelers gaven meteen acte de présence. De snelle online potjes thuis achter de computer ongetwijfeld beu en een groot verlangen om zich weer eens in een ‘echte’ partij te verdiepen besloten de eerste spelers dus om weer lekker van start te gaan en de draad van de competitie weer op te pakken. Guus van Dijk kon met een overwinning gelijk zijn koppositie in het klassement verstevigen. Hopelijk kunnen we de komende weken weer meer spelers verwelkomen. Het smaakte in ieder geval naar meer.

 

Dennis Bouwmeester (links) en Hans van de Pol hebben zojuist hun allereerste zet in het nieuwe jaar uitgevoerd

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close