Externe Competitie start 14 oktober

Op 14 oktober start voor zowel het eerste als het tweede team de externe competitie van de Leidse Schaakbond. Het eerste team van De Zwarte Pion ontvangt die dag het eerste team van Oegstgeest en begint het seizoen dus met een thuiswedstrijd. Het tweede team gaat dezelfde dag op bezoek bij het eerste team van De Vrijpionnen in Voorhout. Het belooft voor ons eerste team een loodzwaar seizoen te worden in de Hoofdklasse, de hoogste divisie binnen de Leidse Schaakbond. Een divisie waar ongetwijfeld ook meerdere spelers actief zijn die in de hoogste afdelingen van landelijke competities uitkomen. Niet degraderen is het doel maar zelfs dat lijkt bij voorbaat al een onmogelijke opgave. Teamcaptain Wayne Welch is echter vol vertrouwen en er van overtuigd dat het team in staat is te stunten en hier en daar voor een verrassing kan zorgen.

De teamopstellingen staan ondertussen ook op de site.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close